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The whole suckling pig dinner is back at Benoit! Few things lift the spirit better than a roast. Four Tuesdays in April, Chef Philippe Bertineau invites you to taste the final show-stopper of the season: Benoit's 2-hour slow-roasted suckling pig seasoned with garlic and herbs and served with market vegetables. Two pigs per Tuesday! Here’s when: April 22 (SOLD OUT!) & 29 (SOLD OUT!) at dinner only Here’s where to meet: Benoit at 60 W. 55th, nr. Sixth Ave. Here’s what to expect: $30 per person ~ 40 servings per night Share and indulge @BenoitNY #BenoitCochon When making a reservation online or by telephone, mention code COCHON. $30 per person

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Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com