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Not to be confused with Fatback. Roasted unsliced peameal back bacon Back bacon is a traditional British cut of bacon[1] sliced to include one piece of pork loin and one piece of pork belly combined into the same cut. The name refers to the cut of meat, which includes meat from the loin (or back), and distinguishes it from other bacon made from exclusively pork belly or other cuts. Like other bacon, back bacon can be brined, cured, boiled, or smoked. It is much leaner than American style bacon made only from the belly.


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Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com