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Matt Sartwell, the managing partner of Kitchen Arts & Letters, the culinary book store on the Upper East Side, has opened a branch in the lobby library of the Park South Hotel in NoMad. Along with culinary best sellers, how-to books, cookbooks from 28 Michelin-starred restaurants and foreign-language editions, there are also a number of rare and out-of-print volumes, including “Essential Cuisine” by Michel Bras. The books are there for browsing and can be ordered for purchase and shipping through the hotel concierge: Kitchen Arts & Letters, Park South Hotel, 124 East 28th Street, 212-448-0888, parksouthhotel.com.

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Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com