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Roasted Bananafried garlic, pickled shallot, cilantro blooms Prawn Cakewhite pepper, coriander, lime zest Sweet Shrimpraw garlic, mint, bird chilis Fermented Sausagepeanut, galangal, grilled scallion Steamed Bunbeech mushroom, green curry Hot & Sour Brothwith pork belly, tomato and kaffir lime Salted Duck Eggwith green mango and white radish. chili, shallot, garlic. pickled fruits and vegetables with basil. chili, shallot, garlic. Wild Catfishbraised in caramel sauce with celery and coriander root Braised Beef Cheesecurry of peanut, nutmeg, coconut and lemongrass Clear Juice Of Watermelon And Lemongrass Coconut, Corn, Egg And Licorice Caramel Sticky Ricewith sesame seed

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Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com