Pular para o conteúdo principal

helou Sara

Hi Adilson

The summer is almost over and there is still time to help Fresh Air Fund children experience the summer they deserve. We are in need of host families for the month of August and I would like to ask for your help getting the word out on Da Feira Ao Baile. Host families are volunteers who open their hearts and home to a child from the city to give them a Fresh Air experience that can change lives. I've set up a microsite which explains everything, so please feel free to use any of the images, logos, videos, etc:

http://freshair-press.com

If you are able to post or tweet, please send me the link so I can share it with the team. I am here if you have any questions.

Thank you so much,

Sara
--
Sara Wilson,
The Fresh Air Fund
www.freshair.org

Comentários

Postagens mais visitadas deste blog

My coffee-table book MOTEL | HOTEL featuring Todd Sanfield is now sold-out. I want to thank everyone who purchased a copy.

to^ bonsai

Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com