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Seasonal Greens 
Almond-Crusted Goat Cheese, Smoked Grapes, and Verjus 
“Pralines” of Foie Gras Terrine 
Mango Purée and Balsamic Vinegar 
Blue Shrimp 
Bacon, Jalapeño, and Pickled Cucumber 
Marinated Hamachi 
Artichoke and Red Pepper-Green Olive Vinaigrette 
Langoustine & Razor Clam Tartare 
Lime, Avocado, and Sea Urchin 





t w o 2

Black Bass Gratinée 
Bouchot Mussels and Pimento Glaze 
Sautéed Potato Gnocchi 
Green Garlic, Sweet Shrimp, and Horseradish 
Gamay Risotto 
Braised Pork Tongue, Arugula, and Black Walnut 
Roasted Foie Gras & Diver Scallop 
Broccoli, Sage, and Passion Fruit 
Poached Lobster 
Spring Onion and Smoked Vegetable Broth 










t h r e e 3

Cod & Chorizo 
Bean Purée and Harissa Oil 
Pistachio-Glazed Chicken 
Beets and Foie Gras 
Pork Confit 
Sopressata, Almond, and Tomato Vierge 
Herb-Roasted Beef 
Short Rib Tortellini, Bitter Greens, and Black Truffle 
Olive-Crusted Lamb 
Cauliflower, Bacon, and Crisp New Onion 






f o u r 4

Pineapple Carpaccio 
Buttermilk Flan and Kaffir Lime Sorbet 
White Chocolate & Vanilla Sphere 
Yuzu Gelée and Mandarin Sorbet 
Caramel Parfait 
Mango Ravioli, Coconut Tapioca, and Ten Flavor Sorbet 
Calvados Baba 
Apple Tatin and Vanilla Ice Cream 
Milk Chocolate & Hazelnut Dacquoise 
Raspberry Sorbet 

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Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com