Pular para o conteúdo principal

Fall Tarts To Go Through November 25th The Thanksgiving table is incomplete without a tart (or two) from Benoit Pastry Chef Jean-Loup Teterel's fall selection to help celebrate the season. All the favorites from apple to pumpkin and newcomers as in the silken chestnut or pecan studded short crust tart, To Go! $30 for each 7 inch tart Happy Thanksgiving Tart Ordering (preorder 24 hours in advance) http://benoitny.com/news-offers/fall-tarts-go Photos by Alice Gao and Pierre Monetta.


Comentários

Postagens mais visitadas deste blog

My coffee-table book MOTEL | HOTEL featuring Todd Sanfield is now sold-out. I want to thank everyone who purchased a copy.

to^ bonsai

Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com