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I love internet, and being in touch instantly with people all around the world is great. But when I think of my childhood & teens in '80s, I feel very lucky to remember that - besides telepathy - the only way to contact my friends and family was to give a call, send a letter or knock at the door. I don't know why but I believe this memory of moments without WiFi etc are very precious, as if the time was running less fast. However, now, I can hardly figure out a life without this technology. It's all about balance.

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Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com