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HERE IT IS! Bocuse d’Or Winners' new book: Recettes Solidaires - Solidarity Cuisine (bilingual) A magnificent book: Stunning photos, 192 pages of colourful, modern graphics. A useful book: Prestigious chefs, yet their recipes are accessible to any amateur with a passion for cooking. The story of the Bocuse d’Or, the world’s most prestigious cooking contest. And most importantly… In a series of powerful testimonials, chefs from 11 different nationalities express why they are so happy to support solidarity microcredit and why they have committed to Babyloan. Professor Muhammad Yunus, Nobel Peace Prize 2006, penned the moving preface. Price: 25 €. For every book sold, the sum of €3 is donated to funding new micro-entrepreneurs worldwide Available in French bookstores (from end of November), on internet, and from now, on www.bocusedor-winners.com


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Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com