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SABATIER DIAMANT today is an industrial company, with a policy of upholding everything connected with the brand's reputation for unequalled quality, with no concessions. Naturally the design, production and inspection tools are totally up-to-date. Industrial skills and know-how Forge Research and innovation Professional ranges today Commercial documentation The few finishing operations that remain in human hands are those that require human skills which machines are not yet capable of reproducing. They are an integral part of the production cycle, which makes SABATIER DIAMANT justifiably proud. A network of distributors who share the same passion for "beauty" and quality ensure that SABATIER DIAMANT products remain constantly available all over the

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Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com