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Dear friends, On Saturday night, August 13, the lights will temporarily go out at Alain Ducasse's famed bistro in the heart of Midtown Manhattan, making way for a refreshed Benoit. A small vacation if you will! During this short hiatus, the team will be cooking up a brighter, more contemporary design, atmosphere and menu, to unveil a Parisian bistro with a New York City touch. We'll be sure to keep you posted on construction and reopening with sneak peeks and general updates of this revitalized Benoit, more ready than ever to open its doors back for you in September. So don't forget to flirt with us on Instagram, Facebook and Twitter. That's where all the magic is going to be happening. Stay tuned... and à bientôt! The Benoit team

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Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com