SALADE MAISON HUGO Boston lettuce, local farms mesclun, fresh herbs, lemon zest, white wine vinaigrette 12/22. TARTARE DE BOEUF hand-cut prime beef, condiments, pommes frites, country toast 16/26. SALADE D’AUTOMNE baby kale, Bibb lettuce, roasted forelle pear, spiced pecans, crumbled blue cheese, honey vinaigrette 15/24. SAUMON CRU MARINE A L’ANETH crudo of Scottish salmon, herb salad, dill sauce 16/24. SALADE DE BETTERAVE roasted baby beets, watercress, brussel sprout leaves, toasted pumpkin seeds, cranberries, horseradish spread, raspberry vinaigrette 15/23. MOULES MARINIERES PEI mussels, white wine and shallots, garlic toast 16/24. RAVIOLES DE CEPE AU FOIE GRAS handmade porcini ravioli, sautéed duck foie gras, chives, tasty duck bouillon reduction 28. SALADE CAESAR baby Romaine hearts, thin crostini, citrus zest, Aged Parmesan, House Caesar Vinaigrette 15/23. Chicken +6. agosto 24, 2016 SALADE MAISON HUGO Boston lettuce, local farms mesclun, fresh herbs, lemon zest, white wine vinaigrette 12/22. TARTARE DE BOEUF hand-cut prime beef, condiments, pommes frites, country toast 16/26. SALADE D’AUTOMNE baby kale, Bibb lettuce, roasted forelle pear, spiced pecans, crumbled blue cheese, honey vinaigrette 15/24. SAUMON CRU MARINE A L’ANETH crudo of Scottish salmon, herb salad, dill sauce 16/24. SALADE DE BETTERAVE roasted baby beets, watercress, brussel sprout leaves, toasted pumpkin seeds, cranberries, horseradish spread, raspberry vinaigrette 15/23. MOULES MARINIERES PEI mussels, white wine and shallots, garlic toast 16/24. RAVIOLES DE CEPE AU FOIE GRAS handmade porcini ravioli, sautéed duck foie gras, chives, tasty duck bouillon reduction 28. SALADE CAESAR baby Romaine hearts, thin crostini, citrus zest, Aged Parmesan, House Caesar Vinaigrette 15/23. Chicken +6. Compartilhar Gerar link Facebook X Pinterest E-mail Outros aplicativos Compartilhar Gerar link Facebook X Pinterest E-mail Outros aplicativos Comentários
My coffee-table book MOTEL | HOTEL featuring Todd Sanfield is now sold-out. I want to thank everyone who purchased a copy. maio 13, 2014 Leia mais
Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com julho 21, 2014 Leia mais
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