MILLEFEUILLE caramelized puff pastry, bourbon vanilla cream, fresh berries 10. PROFITEROLLES pate a choux, caramelized almonds, vanilla ice cream, bitter chocolate sauce 10. CHOCO-FRAMBOISE chocolate sable, ganache, chambord liqueur, fresh raspberry, coulis 10. MOLTEN CHOCOLATE LAVENDER CAKE mascarpone ice cream 10. ICE CREAM & SORBET orange tuiles 10. GRAND MARNIER SOUFFLÉ please allow 15 min. 12. TARTE FINE AUX POMMES thin apple tart, served warm, calvados sauce 10. CHEESE PLATE selection of matured cheeses, toasts and fruits three 18. five 23. agosto 24, 2016 MILLEFEUILLE caramelized puff pastry, bourbon vanilla cream, fresh berries 10. PROFITEROLLES pate a choux, caramelized almonds, vanilla ice cream, bitter chocolate sauce 10. CHOCO-FRAMBOISE chocolate sable, ganache, chambord liqueur, fresh raspberry, coulis 10. MOLTEN CHOCOLATE LAVENDER CAKE mascarpone ice cream 10. ICE CREAM & SORBET orange tuiles 10. GRAND MARNIER SOUFFLÉ please allow 15 min. 12. TARTE FINE AUX POMMES thin apple tart, served warm, calvados sauce 10. CHEESE PLATE selection of matured cheeses, toasts and fruits three 18. five 23. Compartilhar Gerar link Facebook X Pinterest E-mail Outros aplicativos Compartilhar Gerar link Facebook X Pinterest E-mail Outros aplicativos Comentários
My coffee-table book MOTEL | HOTEL featuring Todd Sanfield is now sold-out. I want to thank everyone who purchased a copy. maio 13, 2014 Leia mais
Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com julho 21, 2014 Leia mais
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