GOUGERES warm cheese puffs, comte and parmesan 9. RAVIOLI D’ESCARGOTS fried escargot dumpling, bourguignonne dipping sauce 13. RILLETTES changing weekly, served with crostini 14. FEUILLETÉ A LA TOMATE roasted heirloom tomato, fondue, Vermont goat cheese, fresh herbs, E.V.O.O, puff pastry 16. BARBAJUANS fried ravioli, a specialty from Monaco 12. TARTE DE THON tarte flambee, tuna carpaccio, shallot confit, horseradish cream, scallion and ginger oil 16/22. BRANDADE DE MORUE codfish, crostini, olive oil, parsley 13. agosto 24, 2016 GOUGERES warm cheese puffs, comte and parmesan 9. RAVIOLI D’ESCARGOTS fried escargot dumpling, bourguignonne dipping sauce 13. RILLETTES changing weekly, served with crostini 14. FEUILLETÉ A LA TOMATE roasted heirloom tomato, fondue, Vermont goat cheese, fresh herbs, E.V.O.O, puff pastry 16. BARBAJUANS fried ravioli, a specialty from Monaco 12. TARTE DE THON tarte flambee, tuna carpaccio, shallot confit, horseradish cream, scallion and ginger oil 16/22. BRANDADE DE MORUE codfish, crostini, olive oil, parsley 13. Compartilhar Gerar link Facebook X Pinterest E-mail Outros aplicativos Compartilhar Gerar link Facebook X Pinterest E-mail Outros aplicativos Comentários
My coffee-table book MOTEL | HOTEL featuring Todd Sanfield is now sold-out. I want to thank everyone who purchased a copy. maio 13, 2014 Leia mais
Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com julho 21, 2014 Leia mais
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