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OUTONO SUR TON

Nameko is an amber brown mushroom that has a slightly gelatinous texture that gives it a unique mouth feel. It is cultivated in California. They come into small bunches; so we just cut to cup with a bit of the foot. They are braised with clarified butter with a touch of bouillon. When cooked they have a certain stickiness, that is, in a way very enjoyable. We serve them with a lobster preparation to combine the delicacy of two very different components. A cabernet sauvignon essence binds them together

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My coffee-table book MOTEL | HOTEL featuring Todd Sanfield is now sold-out. I want to thank everyone who purchased a copy.

Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com