Pular para o conteúdo principal

flavor


Oyster Mushrooms

Posted: 09 Feb 2010 09:52 AM PST


Like a bouquet of flowers, oyster mushrooms come attached to each other. They have to be cut with a small scissor before being washed quickly, then dried over a towel to absorb the remaining humidity. Oyster mushrooms are best sauteed with fresh butter and a bit a chopped chive. They have a mild flavor with a light fragrance of anise and they are best when young. With any protein, or in a soup, they are very enjoyable.

Comentários

Postagens mais visitadas deste blog

My coffee-table book MOTEL | HOTEL featuring Todd Sanfield is now sold-out. I want to thank everyone who purchased a copy.

to^ bonsai

Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com