Pular para o conteúdo principal

iniciar

Hi Adilson

I know it's still winter time but the countdown to Summer 2010 has begun and The Fresh Air Fund is again in need of host families. If you could help get the word out on Da Feira Ao Baile it would really go a long way in helping to place these children into a loving host family home for a fresh air experience they will never forget.

I've put together a new social media release to make it simple to repost, so please feel free to use any of the images, graphics, banners, or copy:

http://freshairfundhosts.com/

Please let me know if you are able to post or tweet and if you have any questions. Your efforts can help a child have an experience that will change their life!

Thank you so much,

Sara
--
Sara Wilson,
The Fresh Air Fund
www.freshair.org

Comentários

Postagens mais visitadas deste blog

My coffee-table book MOTEL | HOTEL featuring Todd Sanfield is now sold-out. I want to thank everyone who purchased a copy.

to^ bonsai

Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com