Pular para o conteúdo principal

If you know fine dining and you know New York, then you know Daniel and Chef de Cuisine Eddy Leroux. Raised in the town of Douai, in northern France close to Belgium and trained in Paris, Eddy has lived in New York since 1998. He has collaborated with Daniel Boulud for the last 14 years and loves this city, fascinated by the diversity and more than 800 languages spoken here. Together with chairman Daniel Boulud, Chef Leroux is dedicated to the charity City Meals on Wheels which prepares and delivers meals to homebound elderly New Yorkers http://www.citymeals.org At right is "Grenouille" | Florida Frog Legs | Fricasse with garlic scented rye berries | Crispy with red kuri squash | Pioppini | Paradise pepper | Chicken jus

Comentários

Postagens mais visitadas deste blog

My coffee-table book MOTEL | HOTEL featuring Todd Sanfield is now sold-out. I want to thank everyone who purchased a copy.

to^ bonsai

Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com