Pular para o conteúdo principal

SUNDAY


Asparagus Green Asparagus with Pink Grapefruit Hollandaise ; Roasted asparagus with lemon grass, ginger and tea vinaigrette ; Salad of Green and White Asparagus with San Daniele Ham ; Asparagus with ham and cream ; Asparagus, egg and bacon pie ; Asparagus Mimosa ; Wok-fried chicken with asparagus and shiitake ; Steamed asparagus and tofu with sweet soy ; Spinach Salad with Asparagus, Soft-Poached Duck Eggs and Warm Bacon Dressing ; Artichoke and asparagus 'mimosa' ; Chilled asparagus, pea and feta soup ; Chicken and asparagus risotto ; Asparagus with prawns and lemon butter ; Asparagus with fried egg and parmesan ; Asparagus, broad bean and parmesan salad ; White Asparagus Soup ; Grilled asparagus with romesco sauce and almonds ; Asparagus, pea & fontina risotto ; Linguine with Crab, Asparagus and Chili ; Asparagus frittata ; Miso and asparagus soup ; Asparagus risotto with scallops ; Asparagus and pea soup with crab toasts ; Asparagus salad with parmesan ; Poached sea trout with asparagus and mint hollandaise ; Asparagus with garlic and anchovy crumbs ; Duck eggs with English fen asparagus and mushrooms ; Asparagus and avocado salad with rosemary cream dressing ; Oven-roasted asparagus with sizzling haloumi
BY ANNE

Comentários

Postagens mais visitadas deste blog

My coffee-table book MOTEL | HOTEL featuring Todd Sanfield is now sold-out. I want to thank everyone who purchased a copy.

to^ bonsai

Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com