Pular para o conteúdo principal

cuisine

Black Cod, The Preparation

Posted: 09 Apr 2009 09:59 AM PDT

The arrival of black cod is a sign that the snow will be over soon in Chicago. This fish is available fresh in the market from now until mid-December. With other names, sable fish, butter-fish, it lives in the deep pacific water around Alaska. Considered as a delicacy, it is very pricey in Japan. Black cod cured with red miso and sake is a classic of Japanese cuisine- and it is delicious. For this preparation I looked into a light cold smoke for a warm preparation. After being fillet and skinned, the meat is seasoned with 1% of sea salt and brushed with Dijon mustard. We smoke the fish for 4 hours until the outside of the loin gets a thin skin. Then we portion the fish and store it for

Comentários

Postagens mais visitadas deste blog

to^ bonsai

My coffee-table book MOTEL | HOTEL featuring Todd Sanfield is now sold-out. I want to thank everyone who purchased a copy.

Les fraises Sarah Bernhardt d’Escoffier chez Benoit Paris « Rendre hommage au plus grand cuisiner français du 19e, c’est un devoir de mémoire » nous raconte Eric Azoug, le chef du restaurant Benoit. Cet été les clients du restaurant pourront découvrir un dessert d’Auguste Escoffier : « Les fraises Sarah Bernhardt ». Inspiré par la célèbre comédienne, ce dessert est une petite merveille de douceur et de fraîcheur... Les fraises sont mises à macérer dans le curaçao, elles sont ensuite dressées en timbale au moment de servir, sur un socle de mousse glacée au curaçao et accompagnées d’un sorbet à l'ananas. www.benoit-paris.com